"Loading..."
  • Az Eredeti HocuSpoon ®Ha szereted, ha minden egyedi körülötted, ha ügyelsz az apró részletekre, ha a minőség a mániád ha fontos az alakod, de imádsz bűnözni, vagy ha egyszerűen csak feldobnád a napodat vagy másét, akkor azt tedd a HocuSpoonnal!

A HocuSpoon egy nagyszerű konyhai dekorációs eszköz, amely egyszerű és professzionális megoldást kínál, hogy egyedivé varázsold a családi és baráti étkezéseket. Használatával könnyedén hozzáadhatsz egy kis egyedi hangulatot az ételekhez. Legyen az egy sima tejbegríz, vagy a reggeli zabkásád, palacsinta, süti vagy egy jó habos forrócsoki esetleg kávé.Forradalmasítsuk együtt a konyhaművészetet!


Mi is a HocuSpoon?

Egy fűszerkanál és 48 db mini szórósablon kombinációja, amellyel apró piktogramokkal díszítheted az ételeidet vagy italaidat. Nem kell mást tenned, csak bepattintani a kedvenc sablonodat a kanálba, meríteni valamilyen őrölt fűszerből, egy gombnyomás és máris ott van a kis kép a gyerek tejbegrízén, vagy a kedvesed reggeli kávéján. Díszíthetsz vele süteményeket, lepényeketet, kásákat, vagy csak egyszerűen a tányér szélét.

A kevesebb több!

Igen, mi is szeretjük ezt a közhelyet. A HocuSpoon előnye a hagyományos szórósablonokkal szemben az, hogy nem képezel vele felesleget. Mivel nagyon kis menyiségeket tudsz vele adagolni ezért elég kevesebb fűszert használnod, mégis mutatós lesz az ételed. Képzeld el, hogy készítesz a gyerekednek egy tejbegrízt, de nem kell teleszórnod kakaóval, hogy megegye! A HocuSpoon segítségével teleszórhatod pl. mackókkal, vagy virágokkal de mégsem kerül rá akkora mennyiségű kakaó, mintha meghintenéd egy sima kanállal. Szép is lesz, egészséges is és valószínűleg a gyerek is szívesebben megeszi.

Játssz az étellel!

Kísérletezz bátran! A HocuSpoont nyogodtan add a gyerek kezébe, had' alkosson vele! Szeretnéd, ha reggel zabkását enné ugye? Eddig nem jött össze? Akkor most sikerülhet! Nálunk bevált. Három gyerekes édesanyaként én szinte minden nap használom, illetve használjuk. Egyszerű, mókás, a gyerekeknek nem jut eszükbe az asztalra kipakolni a játékokat, mert játszhatnak evés közben. És közben tanulnak. Mit is? Kanalazni, fogni, erősödik és ügyesedik a kezük, díszíteni, egészségesen táplálkozni.

Vásárolja meg az Eredeti HocuSpoon-t ®

CSAK ITT KAPHATÓ

HocuSpoon ® Pink - 48 Stencil

A csomag tartalmazza az "Alap", az "Élet" és a "Tél" stencil készletet is.
Összesen 48 stencilt tartalmaz!

VÁSÁRLÁS


HocuSpoon ® Piros - 48 Stencil

A csomag tartalmazza az "Alap", az "Élet" és a "Tél" stencil készletet is.
Összesen 48 stencilt tartalmaz!

VÁSÁRLÁSHasznos Dolgok

Itt megtalálja a használati útmutatót és a videókat.

Szeretne vásárolni?

Irány a bolt!

SZERETNE MEGNÉZNI NÉHÁNY FOTÓT A TERMÉKRŐL?CinniBird Spice Pen

Ismerje meg másik termékünket!

Üzenjen nekünk

Kérjük töltse ki az űrlapot, és hamarosan megkeressük.

OLIARTS Studio Bt.

Adószám: 24999904-2-13

Cím

Budaörs
Zombori u. 2.
2040
Magyarország